Naprawdę odżywiony brzuszek to podstawa odpowiedniego nastawienia oraz dynamicznego rozwoju Twojego dziecka. Bebiko Junior 3 z formułą NUTRIflor Expert dba o szczęście niewielkich brzuszków (https://www.bee.pl/bebiko-junior-3-mleko-modyfikowane-dla-dzieci-powyzej-1-roku-zycia-800-g_p998088.html), ponieważ ma zawartość elementów wzmacniających wspomagających odpowiedni rozwój Twojego dziecka. Naprawdę odżywiony brzuszek to substancja odpowiedniego nastawienia oraz dynamicznego rozwoju Twojego dziecka. Bebiko Junior 3 z formułą NUTRIflor Expert dba o dobro niewielkich brzuszków, ponieważ ma zawartość elementów wzmacniających wspomagających odpowiedni rozwój Twojego dziecka.

Czym jest mleko modyfikowane?

Mleko modyfikowane to artykuł produkowany z mleka krowiego. Przykładem do tworzenia mleka początkowego jest posiłek mamy. Podczas mechanizmu produkcji kompozycji dla dzieci przekształca się skład mleka krowiego, żeby jak najbardziej przybliżyć go do składu mleka mamy. Aby spełnić potrzeby dziecka jest poddane właściwej zmianie.

Wskazania

Bebiko Junior 3 mleko modyfikowane dla dzieci ponad 1. roku życia Twoje dziecko ukończyło rok, lecz jego dieta wciąż winna różnić się od diety dorosłych. Dziecko do 3. roku życia wymaga zdecydowanie więcej witaminy D oraz wapnia w wyliczeniu na kilogram wagi ciała aniżeli osoba dorosła. Zagwarantowanie właściwej dawki tychże elementów w normalnym jadłospisie nie jest proste. Więc mleko modyfikowane winno być wciąż jednym spośród najistotniejszych modułów diety dziecka po 1. roku życia.

Polecane codzienne zjedzenie mleka Bebiko

Junior 3R NUTRIflor Expert Dawaj dziecku 2 kubki po 200 ml Bebiko Junior 3R NUTRIflor Expert, jako część podzielonej diety, żeby pomóc spełnić jego codzienne zapotrzebowanie na witaminę D oraz wapń. (ikonka 2x kubek po 200 ml) Czy wiesz, iż mały brzuszek dziecka po 1. roku życia wymaga aż 6x więcej witaminy D oraz 4x więcej wapnia i żelaza aniżeli Ty? Już 2 kubki Bebiko Junior 3R NUTRIflor Expert pokrywają: 70% codziennego zamówienia na wapń oraz żelazo 80% codziennego zamówienia na witaminę D 90% codziennego zamówienia na jod

Bebiko 3 modyfikowane – Czemu należałoby dobrać to mleko?

Profesjonaliści z spółki NUTRICIA mający przeszło 40 lat doświadczenia akademickiego, z czasem dopieścili wyjątkową specyfikację NutriFlor+, jaka dostarcza młodemu dziecku każdego elementu, jaki ma prawdziwe mleko mamy. Kompozycja tychże elementów gwarantuje codzienne zapotrzebowanie na takie mikro oraz makroelementy jak: fosfor, żelazo, wapń, witamina E, C, A, jod. Dodatkowo w artykule odnalazł się pożywny błonnik pokarmowy powstawania roślinnego, jaki z łatwością jest rozkładany poprzez odpowiednie enzymy, ułatwiając trawienie oraz przepływ posiłku poprzez system pokarmowy.

People obraz autorstwa jcomp - www.freepik.com
Tags: